A jövő vezetője

 

A KÉPZÉSRŐL:

Az eredetileg Norvég Alap támogatásával kialakított programmal elsősorban a polgármesterek, emellett a képviselők, hivatalvezetők, intézményvezetők alkalmasságát erősítjük, munkáját segítjük, hogy a lehető leghatékonyabban végezzék a település irányitási, vezetői feladatait.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:

3x1 (1x1 és 1x2 egymást követő) napos

A KÉPZÉS CÉLJA:

A településen dolgozó elsőszámú vezetők olyan kompetenciákat szerezzenek meg, amelyek a mindennapi döntéseikben segítik őket. Megerősítést ad a településvezetői eszközök használatában, segíti a közszereplést, motivációs technikákat, közösségi tervezési eszközöket ismertet meg, modern infokommunikációs eszközök használatában segít. Módszereket ad a közösségi konfliktuskezelés és a társadalmi részvételi formák kiválasztása, alkalmazása terén. Ismereteket bővít a helyi szolgáltatások megszervezésének hatékonysága érdekében.

KIKNEK AJÁNLJUK:

Polgármestereknek, képviselőknek, hivatalvezetőknek, intézményvezetőknek

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI:

A képzés legnagyobb hozadéka, hogy kapcsolatokat épít, ezzel a TÖOSZ fokozatosan bővülő tudáshálózatának tagjává teszi a résztvevőket!

A KÉPZÉS DÍJA:

60.000 Ft/fő

Amennyiben a jelentkező önkormányzata a TÖOSZ tagja, a képzéshez a TÖOSZ támogatást biztosít. A támogatással csökkentett kedvezményes ár: 45.900 Ft/fő. (Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!)

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:

Önkormányzati Információs és Koordinációs Központ a budapesti Damjanich utca 44. szám alatt.

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE »