Esélyegyenlőség a településen

A KÉPZÉSRŐL:

Fontos elemei a képzés tematikájának a munka-magánélet egyensúlyának elősegítése a településen, a stratégiai tervezés a társadalmi tudatosság növeléséért és a közösségi tervezési modellek. A képzések modulrendszerűek, erősen gyakorlatorientáltak, interaktívak. Programjaink keretében lehetőséget biztosítunk a polgármestereknek, hogy egymás települését is megismerhessék, hiszen az egymástól való tanulás az egyik leghatékonyabb formája az ismeretszerzésnek.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:

2x1 egymást követő napos

A KÉPZÉS CÉLJA:

Az esélyegyenlőség a településen képzés egyrészt önkormányzati vezetői kompetenciákat, másrészt esélyegyenlőségi programtervezést fejleszt, kiemelt fókusszal arra, hogy mit tehet egy önkormányzat a nagyobb egyenlőség érvényesüléséért a településen.

KIKNEK AJÁNLJUK:

Polgármestereknek, képviselőknek

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI:

A képzés legnagyobb hozadéka, hogy kapcsolatokat épít, ezzel a TÖOSZ fokozatosan bővülő tudáshálózatának tagjává teszi a résztvevőket!

A KÉPZÉS DÍJA:

42.500 Ft/fő

Amennyiben a jelentkező önkormányzata a TÖOSZ tagja, a képzéshez a TÖOSZ támogatást biztosít. A támogatással csökkentett kedvezményes ár: 32.500 Ft/fő. (Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!)

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:

Önkormányzati Információs és Koordinációs Központ a budapesti Damjanich utca 44. szám alatt.

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE »