Felnőttképzési engedélyt kapott a TÖOSZ képviselői képzési programja

2017. 05. 12. | TÖOSZ hírek

A TÖOSZ megújult képzési programjai közül ezúton szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a Képviselők Képzése tréningprogramban való részvétel lehetőségét. A Képviselő-testületi tréninget a Pest Megyei Kormányhivatal, mint felnőttképzési hatósági feladatokat ellátó szerv 2017. április, 20-tól E-001603/2017/D001 számon nyilvántartásba vette. Ezen időponttól a TÖOSZ, mint felnőttképző intézmény a hatályos felnőttképzési törvény szerint megszerzett engedély birtokában hirdeti meg és folytatja a képviselő-testületi tréning programot.

A jelenlegi jogszabályok az időközi választásokon képviselői mandátumot nyert önkormányzati képviselőknek nem teszik kötelezővé a képzést, a TÖOSZ által nyújtott képviselői képzés ezt segíti elő mind elméleti, mind pedig gyakorlati (interaktív tréning) ismeretekkel.

Az képzés a nagy sikerű 2010-es képzéssorozat továbbfejlesztett változata, fő célkitűzése az önkormányzatok működési feltételeinek javítása, kapacitásépítés.

A tréning két napjában az elmélet és gyakorlat megfelelő arányban szerepel 

Az I. modul (elméleti e-learning) az elméleti alapozó rész önállóan, egyéni ütemezés szerint, online elvégezhető. Az e-learning rendszerű rész sikeres teljesítése feltétele a II. modulra, a gyakorlati tréningre történő jelentkezésnek.

Az e-learning modult ingyenesen végezhetik el az önkormányzati tisztségviselők.

Az I. és II. modul sikeres elvégzését követően a program résztvevője oklevelet kap.

A képzésről bővebben az alábbi link alatt tájékozódhat:

http://xn--tosz-5qa.hu/kepviselokepzes/

A képzésünkre egyéni igény szerint egyeztetett időpontban van lehetőség.

A Képviselők Képzése Programban való részvétellel kapcsolatos további információkért forduljon bizalommal dr. Steiner Erika főtitkár-helyetteshez a steiner@toosz.hu e-mail elérhetőségen, illetve a 06-30-515-4580 mobiltelefonszámon.