A 2017. évi Tanyafejlesztési Program pályázati felhívásai

2017. 07. 19. | További hírek

2017. 07. 07-én jelentek meg a 2017. évi Tanyafejlesztési Program felhívásai, melyek az alábbi területeken vehetőek igénybe.  Alföldi tanyás térségnek tekinthető Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összes járása, továbbá Pest megye Ceglédi, Dabasi, Gyáli, Monori, Nagykátai, Nagykőrösi, Ráckevei, Szigetszentmiklósi, illetve Vecsési járása.

A pályázatok benyújtásához az internetes felület a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján 2017. augusztus 7-én (hétfőn) reggel 8 órakor nyílik meg és a források kimerüléséig vagy 2017. szeptember 6. (szerda) 23 óra 59 percig van lehetőség az adatlap elektronikus kitöltésére és véglegesítésére.

Forráskimerülés esetén – amennyiben a felhívásban meghatározott keretösszeg 200 százalékát eléri a már benyújtott pályázatok támogatási igénye –, a Földművelésügyi Minisztérium felfüggeszti a pályázat benyújtási időszakát.

A Tanyafejlesztési Program 2017. évi pályázatainak felhívásai, az azokhoz kapcsolódó útmutatók és a pályázati adatlapok az alábbi linkre kattintva érhetőek el:

http://tanya.hoi.hu/index_main1.php?id=&valid=&id2=&valid2