IX. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencia

2018. 02. 26. | További hírek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara, valamint a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. az idén is megrendezi az évek óta kiemelkedő érdeklődésre számot tartó önkormányzati vagyongazdálkodási konferenciáját. A IX. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferenciára  2018. április 27-én kerül sor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ménesi úti Kampuszán.

FELHÍVÁS

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara, valamint a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. az idén is megrendezi az évek óta kiemelkedő érdeklődésre számot tartó önkormányzati vagyongazdálkodási konferenciáját.

IX. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferenciára  2018. április 27-én kerül sor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ménesi úti Kampuszán.  

A konferencia az idén arra hivatott, hogy bemutassa az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményeit, különös tekintettel az állami és az önkormányzati együttműködés, vagy éppen az önkormányzati helyi adottságokra alapított innovációs tevékenység eredményeként létrejött új vagyonelemekre, azok gazdaságos hasznosítására.

A rendezvény célja, hogy bemutassa az olyan önkormányzati példákat is a helyi adottságok, lehetőségek, innovációk, ötletek kiaknázása területéről, amelyek segítenek a különböző településtípusoknak a fejlődés útján történő elindulásban vagy éppen továbbhaladásban és emellett példaértékűek más hasonló önkormányzatok számára.

Az idei konferencia alkalmával lehetőség nyílik arra is, hogy a helyi önkormányzatok bemutassák azt, hogy a helyi adottságaik, lehetőségeik, ötleteik, innovációik kiaknázásával milyen új gazdálkodási/fejlesztési/bevételtermelő megoldásokat dolgoztak ki (így pl. az innováció, a rekreáció, a természeti, kulturális, művészeti lehetőségek új szemléletű hasznosításával) az elmúlt időszakban (az utóbbi öt év figyelembe vételével).

Jelentkezni egy maximum 10.000 karakternyi összefoglalás megküldése útján lehetséges. Az összefoglalókat 2018. március 14-én 12 óráig kell megküldeni Boros.Anita@uni-nke.hu címre.

A beérkezett jelentkezéseket a rendezvénysorozat szakmai vezetője, Dr. habil. Boros Anita fogja elbírálni, amely eredményéről 2018. április első hetében értesítjük a felhívásra jelentkező, érdeklődő települési önkormányzatok vezetőit.

A beérkezett három legeredményesebb önkormányzat a konferencia keretében bemutathatja eredményeit, melyeket a szervezők elismerő oklevéllel jutalmaznak és az előadások anyaga elhelyezésre kerül a TÖOSZ honlapján is.

 

A Szervezők