IX. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencia

2018. 03. 29. | További hírek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara, valamint a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. az idén is megrendezi az évek óta kiemelkedő érdeklődésre számot tartó önkormányzati vagyongazdálkodási konferenciáját. A IX. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferenciára  2018. április 27-én kerül sor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ménesi úti Kampuszán.

IX. ÖNKORMÁNYZATI VAGYONGAZDÁLKODÁSI KONFERENCIA


Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencia a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara, és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szervezésében a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ménesi úti Kampuszán.

A rendezvényen közreműködnek az önkormányzati vagyongazdálkodás jeles közjogi, illetve a tudományos élet képviselői.

A konferenciánk az idén arra hivatott, hogy bemutassa az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményeit, különös tekintettel az állami és az önkormányzati együttműködésre, az önkormányzati helyi adottságokra alapított innovációs tevékenység eredményeként létrejött új vagyonelemekre, azok gazdaságos hasznosítására.

Célunk, hogy bemutassunk olyan önkormányzati példákat is a helyi adottságok, lehetőségek, innovációk, ötletek kiaknázása területéről, amelyek segítenek a különböző településtípusoknak a fejlődés útján történő elindulásban vagy továbbhaladásban és emellett példaértékűek más hasonló önkormányzatok számára.


A konferencia időpontja:

2018. április 27. (péntek)

A konferencia helyszíne:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - 1118 Budapest, Ménesi út 5. Regisztráció:

Előzetes regisztráció

a jelentkezési lap megküldésével az alábbi címen lehetséges 2018. április 20-ig:

onkormanyzativagyongazdalkodas@gmail.com

A rendezvény ingyenes.

 

JELENTKEZÉSI LAP: ITT

KONFERENCIA PROGRAMTERV: ITT