TÖOSZ Akadémia Lajosmizsén - 2019. március 6.

2019. 02. 20. | TÖOSZ hírek

A TÖOSZ fontosnak tartja, hogy Magyarország helyi önkormányzatai a változó körülmények közepette is képesek legyenek megfelelően ellátni feladataikat. Ennek érdekében a TÖOSZ polgármesterek és operatív programok megvalósításával foglalkozó munkatársai részére az országban két helyszínen „TÖOSZ Akadémia 2019 – az OTP Business támogatásával” szakmai fórumot szervez. Az első, február 19-ei siófoki fórumot a korábbi évekhez hasonlóan nagy érdeklődés övezte. A második rendezvény helyszíne és időpontja: Lajosmizse, 2019. március 6. Jelentkezési határidő: március 4. 12,00

 


Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!


A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) Magyarország legtöbb, mintegy 1600 helyi közösségét képviselő érdekképviseleti szervezete fontosnak tartja, hogy Magyarország helyi önkormányzatai a változó körülmények közepette is képesek legyenek megfelelően ellátni feladataikat.
Ennek érdekében a TÖOSZ polgármesterek és operatív programok megvalósításával foglalkozó munkatársai részére 2019. február 19-én és 2019. március 6-án az országban két helyszínen a nemzeti és EU forrásokat felhasználó nyertes pályázatok gyakorlati megvalósításának pénzügyi-üzleti és kivitelezési, megvalósítási feltételeinek, eredményeinek az érintett és érdeklődő önkormányzati vezetők számára történő bemutatását szolgáló rendezvénysorozat keretében „TÖOSZ Akadémia 2019 – az OTP Business támogatásával” szakmai fórumot rendez.

Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod, Heves és Nógrád megye érintett polgármesterei, önkormányzati vezetői részére a szakmai fórum időpontja:


2019. március 6. (szerda)
 

Helyszín:EzüstVilla Rendezvényház

6050 Lajosmizse, Közös tanya 7.

https://ezustvilla.hu

MEGHÍVÓ ÉS TERVEZETT PROGRAM: ITT