Kérdőív a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok programjával kapcsolatban 2019

2019. 12. 23. | TÖOSZ hírek

Jelen kérdőívünkkel arra kérjük, hogy segítse véleményével a munkánkat a program eddigi alakulásáról, jövőbeni terveinkről. Kitöltése maximum 10 percet vesz el az Ön idejéből, azonban ötletei hozzájárulhatnak, hogy Ön is új információkra tegyen szert programunkból a következő évben, hiszen arra is rákérdezünk, milyen témában hirdessük meg a hasznos nyereményekkel járó jövő évi programunkat.

Tisztelt Polgármester Asszony,
Tisztelt Polgármester Úr,
Tisztelt Jegyző Asszony,
Tisztelt Jegyző Úr,

Nem elég jól csinálni a munkánkat - jól kell tudni beszámolni is róla! - A helyi önkormányzati választásokat követően ezzel bizonyára még inkább egyetértenek. Az önkormányzati működés legjobbjait szeretnénk bemutatni a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok programunkkal, ami az Európa Tanács módszertanán alapul. Az Irányító Bizottságban részt vesznek: a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Magyar Faluszövetség, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Országos Polgárőr Szövetség, az e-Demokrácia Műhely Egyesület, valamint a Homo Oecologicus Alapítvány delegáltjai.

A 2008 óta működő program honlapján számos eddigi nyertes önkormányzati jó gyakorlat érhető el: www.legjobbonkormanyzatigyakorlatok.hu  Jelen kérdőívünkkel arra kérjük, hogy segítse véleményével a munkánkat a program eddigi alakulásáról, jövőbeni terveinkről. Kitöltése maximum 10 percet vesz el az Ön idejéből, azonban ötletei hozzájárulhatnak, hogy Ön is új információkra tegyen szert programunkból a következő évben, hiszen arra is rákérdezünk, milyen témában hirdessük meg a hasznos nyereményekkel járó jövő évi programunkat.  (kérdéseivel forduljon bátran a TÖOSZ Titkárságához tel.: 0613226673 e-mail: sabjan@toosz.hu ) Köszönjük!

https://docs.google.com/forms/d/15o6BPRZcZVhkzyYjfGR64sijnFQQPGm_vKfZAFFy8aQ/edit?usp=sharing

 

Tisztelettel:

a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) Titkársága