Rendkívüli intézkedések a TÖOSZ Titkárságán

2020. 03. 15. | TÖOSZ hírek

A TÖOSZ Titkárságán – figyelemmel a Kormány által elrendelt vészhelyzet miatti különleges jogrendre és az ehhez kapcsolódó, a koronavírus világjárvány megfékezésére tett kormányzati intézkedésekre a Titkárság munkatársai és az Önök egészségének, biztonságának megóvása érdekében – rendkívüli intézkedések kerültek bevezetésre.

Tisztelt Polgármester Asszonyok, Urak!

Tisztelt Partnereink!
 

Az elmúlt hetekben hihetetlennek tűnő eseményekkel szembesültünk. Számos ország rendkívüli intézkedéseket vezetett be a járvány továbbterjedésének megakadályozása céljából. A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben és megfelelő határozottsággal cselekszünk, akkor a járvány terjedése visszafogható. A legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tenni a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat.

Ezért a TÖOSZ Titkárság vezetőjeként, munkatársaiért felelős munkáltatóként, szükségessé vált rendkívüli intézkedéseket bevezetnem a Titkárság munkatársai és az Önök egészségének biztonságának megóvása érdekében.

Intézkedések:

1. A TÖOSZ Titkárságán – figyelemmel a Kormány által elrendelt vészhelyzet miatti különleges jogrendre és az ehhez kapcsolódó, a koronavírus világjárvány megfékezésére tett kormányzati intézkedésekre – a személyes ügyintézést felfüggesztjük, a Titkárságot határozatlan időre bezárjuk, az Önkormányzati Információs és Koordinációs Központunkban ez idő alatt képzéseket, szakmai rendezvényeket nem tartunk, illetve tagönkormányzataink számára tárgyalási helyszínként sem tudjuk biztosítani.

Természetesen a Titkárság a „zárt ajtók” mögött továbbra is végzi munkáját, forduljanak Hozzánk bizalommal ezen időszak alatt is.

Telefonon és e-mailen változatlanul állunk az Önök rendelkezésére!

A TÖOSZ Titkárság elérhetőségei:

Levelezési cím: 1406 Budapest 76., Pf. 50.

E-mail: toosz@toosz.hu

Telefon: +36 1 322 7407, +36 1 322 6673

Honlap: www.toosz.hu

A Titkárság munkatársainak elérhetőségeit a TOÖSZ honlapján itt találja: http://xn--tosz-5qa.hu/szovetsegunk/szervezet/titkarsag/

2. A postán érkezett küldeményeket 7 napos karanténba helyezés után nyitjuk fel és kezeljük. Kérjük erre figyelemmel leveleiket – a gyorsabb ügyintézés érdekében – beszkennelve, csatolt pdf-fájlként e-mailben szíveskedjenek megküldeni részünkre.

Kérjük, kísérjék figyelemmel folyamatos tájékoztatásunkat eHírleveleinkben, honlapunkon és Facebook oldalunkon!

 

Köszönjük szíves megértésüket!

 

Önkormányzati üdvözlettel:

 

Dr. Gyergyák Ferenc

főtitkár