TÖOSZ Regionális Polgármesteri Fórumok országszerte

2021. 10. 20. | TÖOSZ hírek

Tájékoztató az önkormányzatok helyzetéről; az önkormányzati feladatfinanszírozás aktuális kérdései; változó hulladékgazdálkodás és az önkormányzatok; bölcsődei nevelés fejlesztése; önkormányzatok ellenőrzése; Vidékfejesztési Program 2021-2027; a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) tervezése - kihagyhatatlan előadások ezen és további aktuális témákban a TÖOSZ Regionális Polgármesteri Fórumain, az országban négy helyszínen. Az első, zalakarosi állomást követően 2021. október 27-28-án Hajdúszoboszlón, 2021. november 17-18-án Bikalon, 2021. november 24-25-én Szarvason kerül sor a TÖOSZ Regionális Polgármesteri Fórumokra, amelyekre minden érdeklődő polgármestert szeretettel várunk. 

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármester Úr!

 

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) mint Magyarország legnagyobb, több mint 1600 helyi önkormányzatot képviselő érdekképviseleti szervezete fontosnak tartja, hogy Magyarország helyi önkormányzatai a változó körülmények közepette is képesek legyenek megfelelően ellátni feladataikat.

Szövetségünk – ahogyan eddig is – az önkormányzati érdekek védelmére és az önkormányzatok fejlesztésére hivatott, amihez fontos, hogy valamennyi tagunknak rendszeresen lehetőséget biztosítsunk véleményének kifejtésére, észrevételeinek megfogalmazására és megvitatására az önkormányzati összefogás jegyében. Ugyanakkor lehetőséget biztosítunk valamennyi – nem TÖOSZ-tag – önkormányzatnak a fórumon való részvételre és reméljük, hogy hamarosan csatlakoznak Szövetségünkhöz.

Ennek érdekében a TÖOSZ a települési önkormányzatok polgármesterei részére – mint eddig minden évben – idén is megrendezi valamennyi megyét érintő polgármesteri fórumait, és 2021. október 20-21-én, 2021. október 27-28-án, 2021. november 17-18-án és 2021. november 24-25-én az országban négy helyszínen a TÖOSZ Regionális PolgármesteriFórumokatrendez.

Amennyiben nem megfelelő Önnek a térségben rendezett fórum időpontja, örömmel várjuk a felsorolt helyszínek bármelyikén. Kérjük minden esetben a kiválasztott helyszínhez kapcsolódó, az alábbiakban letölthető jelentkezési lapot - a jelentkezési lapokon feltüntetett, egymástól helyszínenként eltérő feltételek szerint - szíveskedjen részünkre elektronikus úton visszaküldeni. 

 

ZALAKAROS

Időpont:                             2021. október 20-21.

Érintett megyék:             Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megye
Helyszín:                           

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros

8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.

https://wellnesshotelmendan.hu

PROGRAM ÉS JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ ITT  (A JELENTKEZÉS LEZÁRULT)

 

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Időpont:                             2021. október 27-28.

Érintett megyék:             Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Nógrád megye és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Helyszín:                           

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

http://www.baratsag.hu

PROGRAM ÉS JELENTKEZÉS ITT  (A JELENTKEZÉS LEZÁRULT)

 

BIKAL

Időpont:                             2021. november 17-18.

Érintett megyék:            Baranya megye, Fejér megye, Tolna megye és Somogy megye
Helyszín:                           

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok

7346 Bikal, Rákóczi Ferenc u. 22.

https://www.puchner.hu

PROGRAM ÉS JELENTKEZÉS ITT (A JELENTKEZÉS LEZÁRULT)


SZARVAS

Időpont:                             2021. november 24-25.

Érintett megyék:             Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye és Pest megye
Helyszín:                           

Liget Wellness és Konferencia Hotel

5540 Szarvas, Erzsébet Liget

https://ligetszarvas.hu/

PROGRAM ÉS JELENTKEZÉS ITT

 

Üdvözlettel:

TÖOSZ Titkárság