Digitálisan is elérhető az ÖNkormányzat legfrissebb száma

2023. 01. 05. | TÖOSZ hírek

A tartalomból: A 2023. év elé - Schmidt Jenő köszöntője; Regionális Polgármesteri Fórumok: a TÖOSZ által 2022 őszén megrendezett, mind a 19 megyét érintő Regionális Polgármesteri Fórumok összefoglalója; TÖOSZ Akadémia 2022 - beszámoló a gazdasági és közszolgáltatás kérdésekkel foglalkozó szakmai fórumról; Polgármesternők a családokért – a TÖOSZ Polgármesternői Tagozata által szervezett országos programsorozat második félévének összegzése; 

VIII. Önkormányzatiság napjainkban konferencia - fókuszban az egyre szűkülő önkormányzati közszolgáltatási és hatósági feladatellátás és az energiaválság okozta mozgástérben az önkormányzatok helyének és szerepének jelen és jövőbeni helyzete, feladatellátási lehetőségei; Németh Balázs a megyéjében az Év polgármestere lett - interjú Bácsalmás polgármesterével; szinte minden évben pályázik Ozora – interjú Nagy Istvánnéval, Ozora polgármesterével.

Az ÖNkormányzat újság legújabb számának digitális változata minden TÖOSZ-tag önkormányzat polgármestere részére elérhető a TÖOSZ Online Platform (TOP) - on ERRE A LINKRE kattintva. Amennyiben bármely okból kifolyólag nem áll rendelkezésére a TÖOSZ Online Platformhoz való hozzáférés, kérjük jelezze a toosz@toosz.hu e-mail címen és megküldjük a belépéshez szükséges információkat.