A TÖOSZ 2023. évi kitüntetettjei

2023. 10. 13. | TÖOSZ hírek

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége Elnöksége a 2023. szeptember 12-én megtartott ülésén kitüntetések adományozásáról döntött, és a TÖOSZ 2023. évi kitüntetésének ünnepélyes átadására a 2023. október 10-ei dunaföldvári kihelyezett elnökségi ülésen került sor.

Az idei évben a TÖOSZ Elnöksége Köllner Ferenc Emlékdíj kitüntetést adományozott Baracskai József, Zalaszentgrót város polgármestere részére sikeres önkormányzati vezetői tevékenysége, a TÖOSZ szerepének, súlyának és rangjának erősítése, valamint az önkormányzatiság érdekében folyamatosan végzett következetes tevékenysége elismeréseként. Többéves, a helyi önkormányzatokért végzett eredményes és következetes munkája elismeréseként.

TÖOSZ Emlékplakett kitüntetésben részesült Lendvai Ivánné, Kunsziget község polgármestere, Tóth József, Halmaj község polgármestere és Lüttmerdingné Balla Mónika, a TÖOSZ pénzügyi titkára.

Szakmai érdekképviseleti tevékenységük, továbbá partneri együttműködésük elismeréseként TÖOSZ Emléklap kitüntetést kapott a Edenred Magyarország Kft. és a Globomax Zrt. Az elismeréseket Schmidt Jenő, a TÖOSZ elnöke adta át.

Gratulálunk valamennyi díjazottnak és munkájukhoz további sikereket, eredményeket kívánunk!