2018.03.01. Összefoglaló videóink a klímavédelemről

Önkormányzati képzés norvég-magyar együttműködéssel a hatékony helyi válaszokért a klímaváltozás kihívásaira című projektünket foglaltuk össze három részes videó-sorozatunkkal.

 A képzési anyag a TÖOSZ szakmai partnere, az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ által kidolgozott tananyagon és módszeren alapult, amely kiegészült norvég és magyar példákkal tekintettel arra, hogy a kapacitásépítés leghatékonyabb módja az egymástól való tanulás.

2016-ban az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ a TÖOSZ-szal partnerségben a Klímaválasz program keretében egy sikeres projektet valósított meg magyar önkormányzatoknak azzal a céllal, hogy időben felkészülhessenek a klímaváltozás településüket érintő káros hatásaira. Ez a képzési anyag a HU01-0017-COOPER-B2-2017 azonosítószámú projektben került továbbfejlesztésre kiegészítve konkrét norvég és magyar példákkal.  A projekt cím, "Önkormányzati képzés norvég-magyar együttműködéssel a hatékony helyi válaszokért a klímaváltozás kihívásaira", egyszerre tükrözi a bilaterális és a szakmai projektcélokat is. Tekintse meg alábi videóinkat és keressen minket bátran részvételi szándékával!