2021. október 20-21. TÖOSZ Regionális polgármesteri fórum, Zalakaros

Tisztelt Polgármester Asszony! Tisztelt Polgármester Úr!

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) mint Magyarország legnagyobb, több mint 1600 helyi önkormányzatot képviselő érdekképviseleti szervezete fontosnak tartja, hogy Magyarország helyi önkormányzatai a változó körülmények közepette is képesek legyenek megfelelően ellátni feladataikat.

Szövetségünk – ahogyan eddig is – az önkormányzati érdekek védelmére és az önkormányzatok fejlesztésére hivatott, amihez fontos, hogy valamennyi tagunknak rendszeresen lehetőséget biztosítsunk véleményének kifejtésére, észrevételeinek megfogalmazására és megvitatására az önkormányzati összefogás jegyében. Ugyanakkor lehetőséget biztosítunk valamennyi – nem TÖOSZtag – önkormányzatnak a fórumon való részvételre és reméljük, hogy hamarosan csatlakoznak Szövetségünkhöz.

Ennek érdekében a TÖOSZ a települési önkormányzatok polgármesterei részére – mint eddig minden évben – idén is megrendezi valamennyi megyét érintő polgármesteri fórumait, és 2021. október 20- 21-én, 2021. október 27-28-án, 2021. november 17-18-án és 2021. november 24-25-én az országban négy helyszínen a TÖOSZ Regionális Polgármesteri Fórumokat rendez.

Időpont: 2021. október 20-21. Érintett megyék: Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Veszprém megye és Zala megye

Helyszín: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8. https://wellnesshotelmendan.hu