Dicső László, társelnök

Dombóváron született 1961. március 27-én. Mohácson érettségizett. Első diplomáját - mezőgazdasági gépész üzemmérnök - a Nyíregyházi Mezőgazdasági Főiskola Repülőgépvezető Ágazatán szerezte 1984-ben. 1995-ben humánszervezői diplomát szerzett a pécsi Tudományegyetemen. 

Folyamatosan képezi magát, több mint tíz felsőfokú szakirányú képesítéssel rendelkezik. Nyolc évnyi repülőgép vezető szolgálatot követően, 30 éve az alig több, mint háromszáz lelket számláló Alsómocsolád község polgármestere. Vezetése alatt a község a szerepnélküli települések sorából kilépve európai szinten is ismertté és elismertté vált. Ezt bizonyítja a településnek odaítélt számos hazai és külföldi kitüntető díj. Munkásságát a kistelepülések fejlődése iránti elkötelezettség és a töretlen közösségi munka jellemzi. Több később hálózattá fejlődött szervezet létrehozását segítette. Számos társadalmi és érdekvédelmi szervezetben tevékenykedik.

Fogékony minden iránt, ami új és felhasználható annak érdekében, hogy a kistelepüléseken az életminőség javuljon, s ez által a falu és a város közötti különbségek mérséklődjenek.

Vallja, hogy az eredmények eléréséhez: „Nem elegendő minden egyes ember akarata. Szükséges, hogy mindannyian összességükben akarjanak.”

2000. óta a TÖOSZ Baranya Megyei Tagozatának vezetője. 2013-tól vezeti a TÖOSZ Innovatív Önkormányzatának a Klubját! 2020-tól a TÖOSZ társelnöke.