Nőnapi rendezvényt tartott a TÖOSZ Polgármesternői Tagozata

2024. 03. 07. | TÖOSZ hírek

A TÖOSZ Polgármesternői Tagozatának nőnapi rendezvényén tartott előadást március 7-én dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter Telkiben, ahol a TÖOSZ vezetőivel, Schmidt Jenő elnökkel és dr. Gyergyák Ferenc főtitkárral együtt köszöntötte virággal nőnap alkalmából a polgármester hölgyeket.

A 2021-ben megvalósított „Polgármesternők a családokért” című sikeres szakmai rendezvénysorozatot követően a Miniszterelnökség támogatásával megvalósuló kétrészes rendezvénysorozat első rendezvénye a felújított Magyar Állami Operaház megtekintésével kezdődött, melynek keretében egy vezetett túrán vettek részt a polgármesternők, akik a látogatás részeként egy rövid koncertet is meghallgattak. Az Operaház-látogatás után a Pest vármegyei Telkibe látogatott a csoport, ahol Deltai Károly, a község polgármestere és dr. Gyergyák Ferenc, a TÖOSZ főtitkára köszöntötték a résztvevőket.

A Polgármesternői Tagozat tagjai itt dr. Kelő-Máté Johanna, a TÖOSZ elnökségi titkára vezetésével egy megértésközpontú kommunikációs workshopon, majd színművészek közreműködésével a munkahelyi konfliktusok megoldását elősegítő motivációs, ötletadó, szórakoztató előadáson vettek részt. Megannyi kérdés megválaszolásában és mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segített.

Az eseményen beszédet mondott dr. Győri Ottilia, a TÖOSZ Polgármesternői Tagozatának elnöke, Budakeszi polgármestere és Schmidt Jenő, a TÖOSZ elnöke, valamint előadást tartott dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, aki a területfejlesztés szerepét mutatta be az önkormányzatok szemszögéből.

További részleteket az ÖNkormányzat újság következő számában olvashatnak.