A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2018. évi pályázati felhívása

2018. 06. 08. | TÖOSZ hírek

Megjelent a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2018.évi pályázati kiírása. A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet.

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármester Úr!

 

Felhívom szíves figyelmét a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2018. évi pályázati kiírására.

A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet.

Valamennyi magyarországi helyi önkormányzat elnyerheti a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Díját. Pályázni a mellékelt pályázati formanyomtatvány elektronikus kitöltésével lehet.

A pályázatot kinyomtatva egy eredeti és egy másolati példányban postai úton (tértivevényes, ajánlott küldeményként) kell eljuttatni a TÖOSZ címére (1406 Budapest 76 Pf.: 50). A pályázatokat elektronikus formában a következő címre kell eljuttatni: balla@toosz.hu . A postára adás (postai bélyegző) legkésőbbi dátuma : 2018. augusztus 21.
A 2018. évi pályázati szakasz témái:
• „Közös-többszörös” – a településen élő romák és nem romák példaértékű közös(ségi) programjai, tevékenységei
• Helyi polgárőrség és az önkormányzat együttműködése

A pályázati kiírás: ITT  található

A pályázati formanyomtatvány letölthető: ITT

 

Várjuk a pályázatokat!

Önkormányzati üdvözlettel:

dr. Gyergyák Ferenc
TÖOSZ főtitkár