A jövő innovatív vezetője

 

A WORKSHOPRÓL

A globális kihívásokra adott lokális válaszok sokszor új szemléletet, újfajta stratégiát követelnek. A települési önkormányzatoknak különösen a „horizontális” kérdések megoldásában (pl. fenntarthatóság, esélyegyenlőség, idősügyi ellátás) az innováció segítséget nyújthat megtalálni a leghatékonyabb megoldásokat. A workshop abban támogatja a polgármestereket, településvezető szakembereket, hogy innovatív válaszokat keressenek, hosszú távú megoldásokban gondolkodjanak, új szemléletű stratégiákat alkossanak, új módszertanokat próbáljanak ki.

A WORKSHOP IDŐTARTAMA

2 egymást követő nap.

A WORKSHOP CÉLJA

A településen dolgozó elsőszámú vezetők olyan kompetenciákat szerezzenek meg, amelyek a jövőt érintő mindennapi döntéseikben segítik őket. Megerősítést ad a településvezetői eszközök használatában, megismertet új innovatív módszertanokkal, modern infokommunikációs eszközök használatában segít. Módszereket ad a társadalmi részvételi formák kiválasztása, közösségi tervezési eszközök alkalmazása terén. Ismereteket bővít a helyi szolgáltatások megszervezésének hatékonysága érdekében.

KIKNEK AJÁNLJUK:

Polgármestereknek, képviselőknek, hivatalvezetőknek, intézményvezetőknek

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI:

A legnagyobb hozadék, hogy kapcsolatokat épít, ezzel a TÖOSZ fokozatosan bővülő tudáshálózatának tagjává teszi a résztvevőket

A WORKSHOP DÍJA:

35.000.- Ft/fő

Amennyiben a jelentkező önkormányzata a TÖOSZ tagja, a részvételhez a TÖOSZ támogatást biztosít. A támogatással csökkentett kedvezményes ár: 25.000.- Ft/fő. (Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!)

A WORKSHOP IDŐPONTJA:

Egyeztetés szerint.

A WORKSHOP HELYSZÍNE:

TÖOSZ Önkormányzati Információs és Koordinációs Központ (1071 Budapest, Damjanich utca 44. III/1.).

JELENTKEZEM A WORKSHOPRA »