A munkáltató oldali stresszfaktorok kérdőíves felmérése

2020. 08. 04. | A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

A projektben először az önkormányzati munkavállalókat érő stresszfaktorokat mértük fel egy online kérdőív segítségével. A munkavállalói kérdőívet közel 1000 önkormányzati munkavállaló töltötte ki, amelyért ezúton is köszönet az Ön munkatársainak. Jelen kérdőívvel az önkormányzati munkáltatók oldaláról szeretnénk képet kapni a stresszfaktorokról.

 

 

 

 

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete és a Fontanus Alapítvány a GINOP-5.3.5-18-2018-00083 azonosítószámú projekt keretében támogatást nyert a „Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál” címmel. (bővebben a projektről: www.toosz.hu)

A projekt keretében  szeretnénk felmérni, hogy a magyar önkormányzatoknál dolgozó munkavállalókat és munkáltatókat milyen stresszfaktorok érik, stressz megelőző és kezelő módszertant fejlesztünk ki,  amelyet szeretnénk bevezetni több önkormányzatnál, pilot projekt keretében, megoldási javaslatokat dolgozunk ki a stressz kezelésére, ezáltal is javítva a munkahelyi körülményeket. A stressz mindannyiunkat egyre inkább érint, befolyással van hatékony munkavégzésünkre, a stressz feloldása a munkáltatók és a munkavállalók közös érdeke.

A projektben először az önkormányzati munkavállalókat érő stresszfaktorokat mértük fel egy online kérdőív segítségével. A munkavállalói kérdőívet közel 1000 önkormányzati munkavállaló töltötte ki, amelyért ezúton is köszönet az Ön munkatársainak.

Jelen kérdőívvel az önkormányzati munkáltatók oldaláról szeretnénk képet kapni a stresszfaktorokról.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://forms.gle/bLENu6JLH5VKsCSw7

A kérdőív kitöltése hozzávetőleg 30 percet vesz igénybe.

A felmérések eredményeit elérhetővé tesszük és széles körben publikáljuk majd.

Kérjük,  a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá, hogy javítani tudjunk a stressz körülményeken az önkormányzati munkahelyeken.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2020. augusztus 19-e (szerda)

Megköszönjük, ha segíti munkánkat, hogy mi is segíthessünk!

Budapest, 2020. augusztus 4.

 

Üdvözlettel:

dr. Gyergyák Ferenc

TÖOSZ főtitkár

a projekt konzorciumi partnere