Mit jelent Önnek az innováció az idősellátásban, az otthonápolásban?

2020. 12. 14. | A D-Care Labs projekt hírei

Mesélje el nekünk néhány mondatban, vagy akár hosszabban is, mit jelent Önnek az innováció fogalma az idősügyi és/vagy az otthonápolási ellátásokban! Minden műfajt és formátumot szívesen fogadunk: kép, szavak, szófelhők, montázsok, videók, esszék stb. Nem szabunk keretet a gondolkodásnak! Fáradozását jutalmazni fogjuk, hiszen a D-Care Labs projektünkben érkezett felajánlásnak köszönhetően tárgyjutalmat sorsolunk ki azok között, akik a szakmai zsűri által legjobbnak tartott gondolatot, történetet, szolgáltatás-leírást, vagy akár innovációs ötletet küdték részünkre elektronikus úton! Szövetségünk a fejlődés és az innováció elkötelezettje, csatlakozzon Ön is hozzánk!

 

Válaszát e-mailben várjuk ide: sabjan@toosz.hu és bago@toosz.hu (Kolin-Sabján Katalin a projekt menedzsere és Bagó Andrea projektasszisztens részére) Ne felejtse el megadni adatait sem (név, beosztás, képviselt szervezet, telefonszám)

Határidő: 2021. január 11. hétfő 12.00 óra

Tárgyjutalom: egy Huawei MediaPad T3 10 9.6 16GB tablet

Sorsolás: 2020. január 13-án 12 órakor (ezen a linken: https://us02web.zoom.us/j/88995049098?pwd=dUdvN3kxK1ordUVDeU5uVW5kRndodz09 jelszóért írjon egy e-mailt nekünk! bago@toosz.hu vagy sabjan@toosz.hu )

A szakmai zsűri tagjai: a D-Care Labs projekt szakértői, a sorsolási szabályzatot alább találja

Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!

A TÖOSZ Tiktársága

 

A Sorsolási Szabályzat és további információk: ITT találhatók