Mentsük meg a régi sportpályákat!

2024. 03. 01. | További hírek

Sok településen egyre inkább szembetűnő a még több évtizeddel ezelőtt épült aszfalt és beton sportpályák romló állapota. Ezek a pályák, melyek egykor a közösségi élet színterei voltak, ma már inkább csak veszélyforrást jelentenek, és repedéseikkel, gyökerek által felnyomott felületeikkel nem csupán esztétikai problémát okoznak, hanem baleseti kockázatot is...

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a régi sportpályák felújítása nem csupán esztétikai kérdés. Ezek a felületek gyakran balesetveszélyesek, fokozva a sérülések kockázatát mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Emlékezzünk csak vissza, hányan szenvedtünk el horzsolásokat, zúzódásokat ezeken a kemény, merev felületeken!

A Mapei TNS sportburkolati megoldásai nem csak hogy megszüntetik ezeket a veszélyforrásokat, de egyben modern, biztonságos és tartós teret nyújtanak minden korosztály számára.

Bontás vagy felújítás?

A bontás nemcsak költséges és időigényes folyamat, de a kibontott anyagok kezelése és a terület rehabilitációja további problémákat is felvet. A Mapei felújítási megoldásaival elkerülhető ez a folyamat, hiszen a meglévő felületek újjáépítése gyorsabb, költséghatékonyabb és környezetkímélőbb megoldást kínál.

Mennyibe kerül a pályák felújítása?

A Mapei szakértői egy előzetes felmérést követően pontos árajánlatot készítenek, ami lehetővé teszi az önkormányzatok számára, hogy megalapozott döntést hozzanak a felújítás mellett.

A felújított pályák nem csak a használhatóság és biztonság tekintetében jelentenek javulást, de hozzájárulnak a település esztétikai és funkcionális értékének növeléséhez is.

  

Új sportpálya építése is szóba jöhet?

Természetesen igen, termékmegoldásaink mellett gyakorlati segítséggel is támogatjuk az új sportpályák megszületését, mérnökeinkkel és alkalmazástechnikusainkkal szívesen állunk az építtetők rendelkezésére.

Kivitelező partnereink ezen a területen is maximális képzést kapnak, és maguk is mindent megtesznek, hogy a végeredmény minden tekintetben elérje a várt célokat.

A Mapei hosszú évek óta elkötelezett amellett, hogy innovatív megoldásokkal támogassa a sportlétesítmények kialakítását és felújítását. A vállalat termékpalettája rendkívül széleskörű, így minden egyedi igényre szabott megoldást kínál.

A Mapei referenciái magukért beszélnek: számos sportegyesület, önkormányzat, iskola és óvoda döntött már úgy, hogy a Mapei által kínált minőségi megoldások mellett teszi le a voksát.

Néhány referenciaprojekt, a teljesség igénye nélkül:

-          Kaffka Margit Általános iskola, Zugló – kosárlabdapálya, futókör

-          Podmaniczky Evangélikus Általános Iskola, Budapest - kültéri TNS röplabdapálya

-          Érseki Palota, Eger – felújított kültéri kézilabdapálya

A régi sportpályák felújítása a Mapei megoldásaival nem csupán a pályák állapotának javítását jelenti, hanem egy hosszú távú befektetés a közösség jólétébe és biztonságába. A Mapei által kínált szakértelem, minőségi termékek és megbízható kivitelezés garantálja, hogy a felújított sportpályák évtizedekig szolgálják a települések lakóit.

Ha Ön is szeretné, hogy települése sportlétesítményei modern, biztonságos és tartós megoldásokkal újuljanak meg, válassza a Mapei-t, és tegyen egy lépést egy egészségesebb, aktívabb közösség felé.

Ha felkeltettük érdeklődését, tudjon meg többet a Mapei sportpálya bevonati rendszereiről!

 

 

 

 *Ez a cikk a MAPEI Kft-vel való együttműködés keretében jelenik meg oldalunkon.