Gondoskodó Közösségek - transznacionális partnerkereső esemény július 9-én!

2024. 05. 27. | Gondoskodó közösségek

Készen áll arra, hogy az otthonápolás terén újításokat vezessen be? Csatlakozzon a "Caring Communities", azaz magyarul Gondoskodó Közösségek transznacionális partnerkereső eseményhez!

Innovátorokat, szociális szolgáltatások szakértőit, civil szervezetek képviselőit invitáljuk hogy részt vegyenek projekt első partnerkereső rendezvényén 2024. július 9-én. Az angol nyelvű eseményre lehet regisztrálni.

Miért érdemes részt venni?

Ossza meg egyedi ötleteit és megoldásait a széles közönséggel. Új partnerségek: Kapcsolódjon össze különböző ágazatok érdekelt feleivel, és hozzon létre értékes kapcsolatokat. Tanuljon: Szerezzen betekintést az ápolási ágazat vezető szakértőitől.

Miért tesszük ezt:

Nem csak megoldásokat keresünk; olyan jövőt építünk, amelyben az otthoni ápolási szolgáltatások integráltabbak, hozzáférhetőbbek és határokon átnyúlóan reagálnak a közösségi igényekre.

Kinek érdemes részt vennie?

Ez az esemény tökéletes a kutatók, innovátorok, szociális szolgáltatók és önkéntesek, állami szereplők, civil szervezetek, valamint bárki számára, akit érdekel az otthoni ápolás és a közösségi alapú szolgáltatások jövője. Akár az ötleteit szeretné felvetni, akár egy új megoldás létrehozásában szeretne részt venni, itt mindenki számára van valami.

Mit jelent az esemény Ön számára?

-Inspiráció és együttműködés: Kapcsolódjon össze kreatív elmékkel egész Európából.
- Exkluzív lehetőségek: Versenyezzen a transznacionális innovációs programban való részvételért, az utazás és a szállás költségeit is fedezve.
- Szakmai fejlődés: Szakértői útmutatást kaphat az otthoni ápolási megoldások fejlesztéséhez egy transznacionális csapatban.
- Közösségépítés: Legyen része egy rendkívül motivált és innovatív közösségnek.
- Globális betekintés: Szerezzen mélyebb ismereteket más országok otthoni ápolási rendszereiről és szociális alapú szolgáltatásairól.

Készen áll, hogy hatást gyakoroljon?

Csatlakozzon most, és legyen részese ennek az átalakító erejű eseménynek!

A regisztráció határideje: Június 21.2024

REGISZTRÁCIÓ