Kormányzati tájékoztató anyagok

1 / 2 >>>


2020. 05. 22. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Elkészült a Nemzeti Népegészségügyi Központ védőeszköz használattal kapcsolatos bemutató videója: az ellátott védelme érdekében alkalmazott védőeszköz felvétele illetve levétele (nem COVID-19 beteg ellátása).

2020. 05. 18. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Az Önkormányzati Hírlevél 12. száma, amelynek I. fejezete a Hírlevél megszokott rovatait tartalmazza, a II. fejezete pedig a járványhelyzetre kiadott Tudástár XI. száma. 

2020. 04. 30. | Kormányzati tájékoztató anyagok

 Az Önkormányzati Hírlevél 11. számának I. fejezete a járványhelyzetre kiadott Tudástár IX. száma, a II. fejezete, pedig a Tudástár X. száma, amely a Kúria Önkormányzati Tanácsának 2012-2019 között döntéseinek feldolgozása alapján készült.

2020. 04. 30. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára és dr. György István a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára figyelemfelhívó levelet küldtek a polgármesterek és jegyzők részére.

2020. 04. 27. | Kormányzati tájékoztató anyagok

A Belügyminisztérium Önkormányzati Hírlevelének 2020. évi 10. száma - Tájékoztatás a koronavírus terjedés megakadályozására vonatkozó intézkedésekről, eljárásrendről VIII.  

2020. 04. 11. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Tájékoztatás a koronavírus terjedés megakadályozására vonatkozó intézkedésekről, eljárásrendről VII.  A Belügyminisztérium Önkormányzati Hírlevelének 9. száma egy gyűjtemény, amely a veszélyhelyzet kihirdetése óta kiadott, még aktuális, hatályos tájékoztatókat, intézkedéseket tematizálva tartalmazza, valamint a járványhelyzettel összefüggő jogszabályjegyzéket foglalja magában. Ez utóbbi azt a célt szolgálja, hogy az önkormányzatok egy helyen találják meg a legfontosabb dokumentumokat.

2020. 04. 11. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Tájékoztatás a koronavírus terjedés megakadályozására vonatkozó intézkedésekről, eljárásrendről VI. A Belügyminisztérium Önkormányzati Hírlevelének 8. száma a járványhelyzettel összefüggésben múlt pénteken kiadott szám óta megjelent jogszabályokat és tájékoztatókat tartalmazza. 

2020. 04. 04. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Az Önkormányzati HÍrlevél 2020. évi 7. száma - Önkormányzati Tudástár V. - A Belügyminisztérium elektronikus hírlevele az önkormányzati tisztviselők számára. 

2020. 03. 30. | Kormányzati tájékoztató anyagok

Az Agrárminisztérium 2020. március 24-én megjelent közleményében Nagy István agrárminiszter arra kérte az önkormányzatokat, hogy ne bezárással, hanem a piacok rugalmasabb nyitva tartásával és a helyzet indokolta higiéniai és élelmiszerbiztonsági óvitézkesédekkel segítsék elő azt, hogy a kiváló minőségű magyar élelmiszerek továbbra is elérhetőek legyenek minden magyar ember számára.

2020. 03. 27. | Kormányzati tájékoztató anyagok

A Belügyminisztérium Önkormányzati Hírlevelének különszáma. Tájékoztatás a koronavírus terjedés megakadályozására vonatkozó intézkedésekről, eljárásrendről IV.